Inschrijven

Woont u binnen in Presikhaaf of in 1 van de omliggende wijken?

Dan kunt u zich inschrijven bij Huisartsenpraktijk de Bethaan.

Het inschrijfformulier is per persoon. Wij streven ernaar uw gegevens binnen 1 week te verwerken in ons systeem. De inschrijving is pas compleet wanneer uw medisch dossier vanuit uw vorige huisarts is ontvangen. Graag uw vorige huisarts op de hoogte stellen van deze inschrijving en hem/haar vragen uw dossier naar ons door te sturen.

Twijfelt u of u binnen ons zorggebied woont? neem dan contact op met de praktijk.

Bij het verzenden van het inschrijfformulier bevestig dat u de volledige inhoud onder het kopje "praktijkinformatie" heeft doorgelezen en gaat u akkoord met de inhoud.

Inschrijfformulier

Vul het formulier zo volledig mogelijk in.Mocht u gaan samenwonen met iemand die al bij ons ingeschreven staat graag naam en geboortedatum noteren.


Gebruikt u medicijnen?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij het Landelijk Schakelpunt (LSP), voor inzage van uw dossier op onze huisartsenpost (zie voor informatie www.volgjezorg.nl)?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij ons pati├źnten portaal MijnGezondheid.net, voor het beheren van uw gegevens, maken van afspraken, herhalen van medicatie of contact met de huisarts?
   

Gaat u akkoord met het opvragen van uw medisch dossier bij uw vorige huisarts?
   

Gaat u akkoord met het gebruiken van de informatie uit dit inschrijfformulier voor het opvragen van uw dossier? Dit gebeurt via een beveiligde omgeving.